پرسپولیس می توکونه!!
Printable View
پرسپولیس می توکونه!!
من یک پیشنهاد دارم !:
بیاییم با انجام کار فوتوشاپی یک لوگوی خوب و یک کار خوب انجام بدیم و بزاریم تو امضامون!
من که عاشق پرسپولیسم!
چه طوره !
هر کس موافقه بسازه بزاره این جا!
من که بلد نیستم
ساسان که بچه با مرامی بود واسه پرسپولیسیهام زد!
من تا حالا به نظرم پرسپولیسیها تو این انجمن با مرام تر بودن آخه تایپک استقلال هم ته گفتگوی آزاده!
حالا با پیشنهاد من موافقید |!
اگه هستید یا علی بسازید
بچه ها چندتا ساختن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب خب ... می بینم که راه آهن تیمی که همیشه ته جدوله بازم حسابی بهتون درس داد و زنگ خطر رو براتون به صدا در آورد ...
خوشم می یاد از این میثاقیان مشهدی که همشهری بنده اس و همیشه ی روزگار پرسپولیس از شنیدن نامش وحشت داره ...
چرا صداتون در نمی یاد ؟ معلومه خودتون می دونید که چه شانسی آوردید که بازی رو جلوی 80 90 هزار تماشاگر نباختید ... برید خداتون رو شکر کنید که دروازه بانتون روز خوبش بود و گرنه حسابی آبروتون می رفت ... شما به دو تیم همیشه می بازید !
تیمی که اکبر میثاقیان مربیش باشه
و استقلالی که قلعه نوعی (ژنرال ) مربیش باشه
توصیه می کنم تا دربی سکوت کنید !
نشد دیگهنقل قول:
عزیزم اولا که داری در مورد تیمی صحبت میکنی که الآن با 13 امتیاز تو راس جدول لیگه
ثانیا این راه آهن واقعا عالی بازی کرد و اگه همین بازی رو جلوی استقلال بکنه
مطمئن باش که ازش نتیجه میگیره پس ما خوب بازی کردیم :cool:
ثالثا لفظ ژنرال باسه مربی که هیچ دوره مربیگری ندیده و سالی هم که مربی
استقلال بود خود بازکنان استقلال نتیجه گرفتن و نه قلعه نوعی ، اصلا منتطقی نیست
و اگه قلعه نوعی مربی بود که تو تیم ملی با این همه ستاره نتیجه میگرفت
در ضمن دربی مشخص میکنه که پرسپولیس همیشه سرورتونه :lol:
ببخشید اگه یه کم تند رفتم:wink:
اما پرسسپولیس زلزله محبوب هر چی دله
با تشکر
مهدی:1. (35):
به نظر من کوچک هستش!
قشنگ تر
اولا ای کاش قبل از ارسال این پستت به جدول هم یه نگاه مینداختی !نقل قول:
ارسالی توسط bill geits
خب خب ... می بینم که راه آهن تیمی که همیشه ته جدوله بازم حسابی بهتون درس داد و زنگ خطر رو براتون به صدا در آورد ...
خوشم می یاد از این میثاقیان مشهدی که همشهری بنده اس و همیشه ی روزگار پرسپولیس از شنیدن نامش وحشت داره ...
چرا صداتون در نمی یاد ؟ معلومه خودتون می دونید که چه شانسی آوردید که بازی رو جلوی 80 90 هزار تماشاگر نباختید ... برید خداتون رو شکر کنید که دروازه بانتون روز خوبش بود و گرنه حسابی آبروتون می رفت ... شما به دو تیم همیشه می بازید !
تیمی که اکبر میثاقیان مربیش باشه
و استقلالی که قلعه نوعی (ژنرال ) مربیش باشه
توصیه می کنم تا دربی سکوت کنید !
دوما پرسپولیس از حدود دقیقه 60-65 به بعد به جرأت میگم که 5-4 موقعیت خیلی خوب برای گل داشت که متاسفانه
یا دروازه بانشون گرفت یا زدن بیرون.
سوما آمار آخر بازی رو نگاه کردی؟! مالکیت توپ => پرسپولیس 61% ــ راه آهن 39% !
موقعیتهای خطرناک هم که پرسپولیس دو برابر راه آهن داشت!
میثاقیان هم که دیگه کار دیگه ای از دستش بر نمیومد رفته بود بازیکن بیچاره خودش رو با لگد و بطری آب و مشت و ... میزد ( نمیدونم صحنه شو دیدی یا نه)
راستی همین الان پاشو برو جدول رو نگاه کن ببین چه تیمی و با چه اختلافی نسبت به استقلال اوله !
ایول فعلا تیم شیراز که تیم ما باشه یم هیچ جلو هستش